Tandbro

Behandlinger

Har man mistet en eller flere tænder kan denne/disse i nogle tilfælde erstattes af en fastsiddende tandbro, der ikke kan tages ud af munden. En tandbro består af bropiller og mellemled. Bropillerne er de tænder, der sidder ved siden af den eller de tænder, som du har mistet, og mellemledet er således erstatningen for de mistede tænder.

En tandbro fremstilles på samme måde som en krone, nemlig ved at de involverede tænder slibes til, hvorefter der tages et aftryk. Aftrykket sendes til vores tandtekniker, som herefter fremstiller broen i tandfarvet keramik. Broen sættes fast af tandlægen med en tynd plastcement, og den vil hurtigt føles som de naturlige tænder. Man kan således ikke tage en tandbro ud, og man vil opleve en høj komfort ved en tandbro, da denne føles som almindelige tænder. Som udgangspunkt kan man forvente, at en vellavet tandbro sidder i munden i 20 - 25 år og ofte endda i længere tid.

Tænder med kroner og broer skal passes som naturlige tænder. Det betyder, at du skal børste dem omhyggeligt med tandbørste og fluortandpasta og ellers holde dem rene med tandstikker eller tandtråd.

Hos Tandlægerne i Biesgade er vi
altid parate til at besvare eventuelle spørgsmål om behandlinger, priser m.m.
Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
Du kan også skrive til os via nedenstående formular.
Tak! Din besked er nu sendt.
Hov! Noget gik galt ved indsendingen af beskeden.