Om klinikken

Tandlægerne i Biesgade

Erfarne tandlæger
Vi er syv erfarne tandlæger og fem erfarne tandplejere, der alle er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole. Vi er både kvindelige og mandlige tandlæger, og du kan frit vælge, hvilken tandlæge du ønsker. 

Grundig information, kurser og videreuddannelse
Vi sætter en stor ære i at lave gode undersøgelser, informere patienterne grundigt og lave tandlægearbejde af høj kvalitet, hvorfor vi alle løbende er på kurser og deltager i videreuddannelse. Vi giver altid prisoverslag før større behandlinger.

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor tandlægefaget
Vi har evnerne, udstyret og erfaringen til at lave alle behandlinger indenfor tandlægefaget.

Moderne udstyr
Klinikken er fuldt digitaliseret med elektroniske journaler og digitale røntgenudstyr, der sikrer at patienten får den laveste, mulige stråledosis, når røntgen er nødvendigt.

I trygge hænder
Det er en tillidssag, at gå til tandlæge, og vi ved, at der er mange patienter, der kan være bange. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeangst, og vi bestræber os alle på at gøre din oplevelse så behagelig og rar som muligt. Vores bedøvelser er effektive – det skal ikke gøre ondt at gå til tandlæge!

Gratis parkering centralt i Hobro
Vi har gratis parkering lige ved døren, og klinikken er placeret nær Hobro Banegård og med Hobro Busstation som nærmeste nabo. Vi glæder os meget til at se dig på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Hos Tandlægerne i Biesgade er vi
altid parate til at besvare eventuelle spørgsmål om behandlinger, priser m.m.
Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
Du kan også skrive til os via nedenstående formular.
Tak! Din besked er nu sendt.
Hov! Noget gik galt ved indsendingen af beskeden.