Nyheder

Tandlægerne I Biesgade
9/7/2020
Vi holder åbent hele sommeren - normale åbningstider.
Vi holder åbent hele sommeren - normale åbningstider.
19/4/2020
VI FØLGER SUNDHEDSSTYRELSENS ANBEFALINGER OG ÅBNER IGEN
Så er vi igen klar til at ordne alle tænderne. Vi følger stadig Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så det er fuldt forsvarligt at komme på klinikken. Man skal ikke fremmøde ved symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed). Tandlægerne vurderer, hvornår hver enkelt patient skal indkaldes. Vi glæder os til igen at byde jer velkomne.
19/3/2020
VI HOLDER ÅBENT FOR PATIENTER MED BEHOV FOR KRITISK BEHANDLING
VI HOLDER ÅBENT FOR PATIENTER MED BEHOV FOR KRITISK BEHANDLING Vi kan i den kommende tid kun behandle patienter, der har et kritisk behandlingsbehov. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Rutinemæssige tandeftersyn og tandrensninger skal udskydes. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Retningslinjerne gælder til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud. Du skal IKKE møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge. Er du i tvivl? Ring til din tandlæge på 98520707 eller skriv en email til os: mail@tandlaegerne-biesgade.dk
19/3/2020
MULIGHED FOR TELEFONKONSULTATION
ER DU RAMT AT KARANTÆNE ELLER ISOLATION, KAN VI ARRANGERE EN TELEFONKONSULTATION. KONTAKT KLINIKKEN FOR OPLYSNINGER OM DETTE.
11/3/2020
INFO OM CORONA-VIRUS
Kære patienter, Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger mht. håndtering af patienter i denne pandemi. - Patienter med feber, hoste og vejrtrækningsproblemer skal blive hjemme. - Sunde og raske patienter kan trygt gå til tandlæge ved os. - Patienter der har været ude og rejse efter d. 28/2 får flyttet tiden til 14 dage efter hjemkomsten. - Patienter med svækket immunforsvar, dårligt hjerte og lunger får flyttet tiden 14 dage frem. Ved uklarheder kontaktes på klinikken på 98520707. Vi har styr på det.
20/12/2019
Vi holder åbent mellem jul og nytår og er klar igen 2. januar
Vi holder åbent mellem jul og nytår og er klar igen 2. januar.
28/6/2019
Vi holder åbent hele sommeren
Vi har åbent hele sommeren, ganske som vi plejer. Alle er velkomne.
4/12/2018
Vi holder åbent mellem jul og nytår
Vi holder åbent mellem jul og nytår, dvs. d. 27. og 28. december.
3/12/2018
Flere medarbejdere: Tandlæge Anne Hagh og tandplejer Sofie Munk Poulsen
Vi har fået to nye dygtige og flinke kolleger. Tandlæge Anne Hagh begynder i dag ved. Anne har 10 års erfaring som tandlæge gennem ansættelser i Skørping og Hadsten. Desuden begynder tandplejer Sofie Munk Poulsen. Sofie har fire års erfaring gennem ansættelser i Sønderborg og Holstebro. Sofie kommer oprindeligt fra Arden og er nu vendt hjem til sin fødeegn. Vi håber, I vil tage godt imod dem.
1/11/2018
Katarina Stilling vender tilbage fra barsel
Katarina Stilling vender i dag tilbage fra barsel.
1/10/2018
Vi er ved at bygge til klinikken, så vi blandt andet får et større venteværelse.
Vi er ved at bygge til klinikken, så vi blandt andet får et større venteværelse. Der vil være lidt midlertidigt byggestøj i den anledning.
1/7/2018
Vi holder åbent hele sommerperioden
Vi holder åbent hele sommerperioden med normale åbningstider.
25/5/2018
Vi overholder persondatareglerne i henhold til EU's persondataforordning
Vi opfylder efter et større stykke arbejde nu persondatareglerne i henhold til EU's persondataforordning der trådte i kraft i dag d. 25. maj 2018. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail til mail@tandlaegerne-biesgade.dk.
1/4/2018
Flere kolleger til at hjælpe
I dag fik vi to nye kolleger på klinikken. Stefanie Gudum er ansat som klinikassistent, mens Julie Kold Hovgaard er begyndt i mesterlære som klinikassistentelev. Vi er stolte af, at der var over 70 ansøgninger til de to stillinger, og vi er sikre på, at Stefanie og Julie nok skal falde godt ind på klinikken.
2/1/2018
Vi har ved årsskiftet ansat tandplejer Line Bonde
Vi har ved årsskiftet ansat tandplejer Line Bonde. Line er uddannet fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2013 og har siden arbejdet på en tandlægeklinik i Farsø. Velkommen til Line, hun er både dygtig og venlig.
23/12/2017
Åbningstider mellem jul og nytår
Vi holder åbent mellem jul og nytår (27/12, 28/12 og 29/12) kl. 7.30 til kl. 15.15.
27/2/2017
Tandlæge Hanne Bach Andersen flytter sammen med os
Pr. 1. marts flytter Tandlæge Hanne Bach Andersen samt klinikassistenterne Anita Timmermann og Louise Agerbo her til os på klinikken. Alle patienter fra den tidligere klinik i Korsgade bydes velkommen her på klinikken og vil fortsat blive behandlet af Hanne Bach Andersen. Helt lavpraktisk følger alle patientjournaler og røntgenbilleder med over i de nye omgivelser her på klinikken, og alle patienter bliver indkaldt til eftersyn som normalt.
21/12/2016
Åbent mellem jul og nytår
Vi har åben mellem jul og nytår kl. 08.00-15.00.
1/11/2016
Ny hjemmeside
Vi har fået ny hjemmeside i nyt design. På vores hjemmeside kan du bl.a. finde kontaktinformationer, læser om de forskellige behandlinger vi tilbyder, finde genrelt information om klinikken og dens medarbejdere samt meget mere.
15/10/2016
Vi udvider åbningstiderne
Vi udvider vores åbningstiderne og kan nu tilbyde tidlige morgentider, der passer ind i en travl arbejdsdag. De nye åbningstider kan du se her på hjemmesiden.
Hos Tandlægerne i Biesgade er vi
altid parate til at besvare eventuelle spørgsmål om behandlinger, priser m.m.
Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
Du kan også skrive til os via nedenstående formular.
Tak! Din besked er nu sendt.
Hov! Noget gik galt ved indsendingen af beskeden.