hello world!
Published: 19. marts 2020

VI HOLDER ÅBENT FOR PATIENTER MED BEHOV FOR KRITISK BEHANDLING

VI HOLDER ÅBENT FOR PATIENTER MED BEHOV FOR KRITISK BEHANDLING Vi kan i den kommende tid kun behandle patienter, der har et kritisk behandlingsbehov. Det gælder fx behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling. Rutinemæssige tandeftersyn og tandrensninger skal udskydes. Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19. Retningslinjerne gælder til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud. Du skal IKKE møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis: - du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste - du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage. - du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage. Så skal du i stedet ringe til din læge. Er du i tvivl? Ring til din tandlæge på 98520707 eller skriv en email til os: mail@tandlaegerne-biesgade.dk

Åbningstider

Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 18:00
Fredag
07:30 - 15:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram