BEHANDLINGER

Tandbro

Har du mistet én eller flere tænder?

Man kan i nogle tilfælde erstatte tænderne med en fastsiddende tandbro, der ikke kan tages ud af munden.

 

Hvad er en tandbro?

En tandbro består af bropiller og mellemled. Bropillerne er de tænder, der sidder ved siden af den eller de tænder, som du har mistet, og mellemledet er således erstatningen for de mistede tænder.

En tandbro fremstilles på samme måde som en krone, nemlig ved at de involverede tænder slibes til, hvorefter der tages et aftryk. Aftrykket sendes til vores tandtekniker, som herefter fremstiller broen i tandfarvet keramik. Broen sættes fast af tandlægen med en tynd plastcement, og den vil hurtigt føles som de naturlige tænder. Man kan således ikke tage en tandbro ud, og man vil opleve en høj komfort ved en tandbro, da denne føles som almindelige tænder. Som udgangspunkt kan man forvente, at en vellavet tandbro sidder i munden i 20 - 25 år og ofte endda i længere tid.

Tænder med kroner og broer skal passes som naturlige tænder. Det betyder, at du skal børste dem omhyggeligt med tandbørste og fluortandpasta og ellers holde dem rene med tandstikker eller tandtråd.

Ring til os på telefon 98 52 07 07 og hør mere om dine muligheder. Find flere kontaktoplysninger her.

 

Åbningstider

Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 18:00
Fredag
07:30 - 15:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram