BEHANDLINGER

Hovedpine

 

Symptomer på tand- og kæberelateret hovedpine 

Mange får symptomer fra kæbeleddet i form af knæk- eller gruslyde, når de taler, tygger eller åbner munden. Andre får problemer med at gabe helt op og bevæge underkæben, som de plejer. Man kan også få smerter i eller omkring kæbeled og øre, enten hele tiden eller kun når man bevæger kæben. Af og til mærker man måske også, at det føles anderledes, når man bider tænderne sammen. Hovedpine og muskelgener optræder ofte samtidig med smerter i kæbeleddet. Spændingshovedpine kan udspringe fra tyggemusklerne men kan også opstå uafhængig af kæbeled, tyggemuskler og tænder fra eksempelvis nakke- og rygmuskler.

 

Få behandling mod hovedpine

Alle tandlæger ved Tandlægerne i Biesgade er rutinerede i at diagnosticere forskellige former for hovedpine og andre smerter i tyggeapparatet. Ofte kan massage og varmebehandling af tyggemusklerne samt en grundig information om tilstanden hjælpe den enkelte patient. Forskellige former for bidskinner kan desuden afstøtte sammenbiddet og afhjælpe de til tider kraftige smerter og hovedpiner.

Efter en undersøgelse vil det typiske behandlingsforløb være varmebehandling og massage samt eventuelt en bideskinne. Dette er den mest veldokumenterede behandling, og vi har gode resultater med dette ved Tandlægerne i Biesgade.

 

Åbningstider

Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 18:00
Fredag
07:30 - 15:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram