BEHANDLINGER

Tandeftersyn

Ved Tandlægerne i Biesgade vil det altid være en tandlæge, der foretager dit tandeftersyn.

 

Vi anbefaler tandeftersyn to gange om året

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du kommer til tandeftersyn en til to gange om året. Har du specielle problemer for eksempel i form af paradentose eller hyppigt huller i tænderne, kan det være nødvendigt med en kortere periode mellem undersøgelserne. Hvis der ikke er problemer med tænderne eller tandkødet, kan der være længere tid mellem tandeftersyn. Hos den enkelte patient vil der således altid blive taget individuelle hensyn, når indkaldeintervallet fastlægges af tandlægen og patienten i fællesskab.

 

Dit første tandeftersyn

Ved første besøg på klinikken laver tandlægen en grundig gennemgang af hver enkelt tand og af hele dit tandsæt. Herefter lægger tandlægen i samråd med patienten en plan for, hvad der skal laves, hvad der kan vente lidt, og hvad man kan forvente, der vil komme i fremtiden. Tandlægen vil desuden vejlede dig i, hvordan dine tænder og tandkød skal passes, og hvordan skader kan undgås. Hvis der er behandlingskrævende tilstande, laver tandlægen desuden en behandlingsplan og et prisoverslag, og der er mulighed for at bestille tid til behandling.

 

Hvad foretages under et tandeftersyn?

Under tandeftersynet foretager vi en rensning af dine tænder. Her gør vi følgende:

  • Hårde tandstens belægninger og bløde plak belægninger fjernes fra tænderne.
  • Tænderne pudses med en særlig pudsepasta for at fjerne misfarvning.

Åbningstider

Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 18:00
Fredag
07:30 - 15:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram