KONKURRENCEDYGTIGT PRISNIVEAU

Priser

Mange behandlinger koster det samme hos alle tandlæger i Danmark, fordi der er indgået en overenskomst mellem Den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening.

På de resterende behandlinger har Tandlægerne i Biesgade et yderst konkurrencedygtigt prisniveau, så du får mere tandpleje for pengene. Priserne er tilgængelige på sundhed.dk.

Som alle andre tandklinikker er vi nødt til at opgive vores priser i et interval, da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens og kan kræve forskellige behandlingstilgange og materialevalg. Tidsforbruget varierer også fra tand til tand.

Efter en undersøgelse kan vi give dig et fast prisoverslag på, hvad behandlingen koster.

 

Få tilskud til tandlæge

Det vil ofte være en god ide at være medlem af sygeforsikringen Danmark, og vi kan rådgive dig herom. Læs mere om hvor meget, der gives i tilskud til tandbehandling på Sygeforsikringen Danmark hér.

Den offentlige sygesikring yder tilskud til en stor del af de behandlinger, vi udfører. Dette tilskud bliver tildelt automatisk og figurerer på regningen.

Din hjemkommune yder i særlige tilfælde tilskud til enkelte behandlinger. Kontakt din hjemkommune for yderligere information, og find ud af, om du evt. har mulighed for at søge tilskud der.

Endvidere er der diverse regionale tilskudsordninger til tandlægebehandlinger på patienter med særlige behov. Vi har et stort kendskab til diverse tilskudsmuligheder og rådgiver gerne om dette. Læs mere på Tandlægeforeningens hjemmeside.

Unge på 16 og 17 år kan vælge at modtage den gratis kommunale tandpleje hos en praktiserende tandlæge efter eget valg. Unge, der vælger denne løsning, skal - inden behandling påbegyndes - meddele kommunen hvilken tandlæge, som de ønsker at benytte. Vi tager gerne imod unge patienter i denne aldersgruppe og har erfaring i med, at tandlægeskiftet ofte er nemmere på dette tidspunkt, end når først de 18 år er nået.

Vi yder naturligvis en garanti på vores tandbehandlinger og informerer om dette inden de pågældende behandlinger udføres og journaliserer dette i vores elektroniske journal.

Åbningstider

Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 18:00
Fredag
07:30 - 15:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 7:30
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram